Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РТЕМ: Без захтева за промену назива Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 10. 2014.

Аутор: Б. Ц. Извор: Данас

РТЕМ: Без захтева за промену назива Б92

Регулаторном телу за електронске медије, некадашњој РРА, није стигао захтев за одобрење промене назива националне телевизије Б92, истиче за Данас председник Савета овог тела Горан Караџић, поводом медијских навода да се Б92 гаси, односно да ће променити назив у ОТВ.

 

Подсетимо, уколико било која телевизија са националном фреквенцијом реши да промени назив или лого, за то мора најпре затражити дозволу РТЕМа.

На питање да ли је тачно да ће телевизија променити име, у Б92 истичу за Данас да ће јавност бити блоговремено обавештена, уколико буде било каквих промена на тој ТВ станици.

Већински и крајњи власник националних телевизија у Србије Б92 и Прве Антена Група из Грчке, иначе, претходних дана је најавила да уз њено посредство крајем октобра креће са радом српска верзија онлајн платформе Вајс (Vice), сајта који ће се бавити истраживачким новинарством и причама на другачији начин.

Српска редакција овог портала је већ оформљена, а Србија ће бити 36. земља у којој се покреће локална верзија ове платформе.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси