Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  СНС „заратила“ са телевизијом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 10. 2014.

Аутор: Ј. Стојковић Извор: Вечерње новости

СНС „заратила“ са телевизијом

Повереништво Српске напредне странке оштро је критиковало рад регионалне Радиотелевизије Врање, а незадовољство извештавањем ове информативне куће илустровали су тврдњом да у граду под Пржаром влада „медијски мрак“...

Нарочити допринос томе дају регионална РТВ и њен директор, које поистовећујемо са СПС, јер им је данас све дозвољено. Постоје медији који никада неће искрено бити на страни Повереништва СНС у Врању, мада ми то и не тражимо, али не може ни главни уредник, ни власник, ни новинар који пише текст да буде толико обојен, па да помисли како ће читаоци или гледаоци поверовати у све што објави наводи се, између осталог, у саопштењу овдашњих напредњака.

Један од повереника Српске напредне странке у Врању, Славиша Булатовић, појашњава повод за оштру реакцију и указује на крајње непрофесионалан однос ове медијске куће. Нису проблем само извеш тавања са наших конференција за новинаре, иако се никада у етар не пушта критика градоначелника и локалне власти, већ и наша гостовања у програму РТВ Врање каже Булатовић, додајући да са сталим медијима имају задовољовајућу сарадњу.

Напредњаци, на крају, од посленика јавне речи траже само да буду на страни истине и поштују етичке норме професионалног извеш тавања, уз Кодекс новинара Србије. Редакцијски колегијум донеће одлуку о даљим корацима, а ја лично не желим да коментаришем саопштење за јавност које је неписмено и препуно увредљивих реченица.

Са места на којем се налазим, оцењујем да је ово притисак на уређивачку политику и због тога ћемо интегралну верзију саопштења послати у централу Српске напредне странке, али и еснафским удружењима: УНС и НУНС најављује Зоран Велич ковић, директор прозване РТВ, истичући да су најбоље мерило њиховог рада висог рејтинг и поверење гледалаца. 

Коментари (1)

Остави коментар
пон

20.10.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 17:44

Kvalifkacije

A, jel ovaj Velickovic novinar i od kada ?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси