Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Миодраг Попов: Враћам се јер су емисије на телевизији лоше
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 10. 2014.

Аутор: Љубомир Раданов Извор: Курир

Миодраг Попов: Враћам се јер су емисије на телевизији лоше

Медијска слика свела се на комерцијалу или банализовање живота. Нисам најбољи, нити желим да будем најгледанији, већ само да покажем други сегмент живота.

 

После шест година паузе, Миодраг Попов враћа се на мале екране. Он ће наставити да се дружи са гледаоцима као домаћин култне емисије „Ипак се окреће“, која ће бити емитована недељом на ТВ Пинк.

- Имамо бренд и не би било смисла да мењамо назив емисије. Пет година је била најгледанија у Србији. Новина је да ће јунаци прича гостовати и у студију. Њихове приче ће звучати мало другачије. Највише сам се ужелео рада на терену.

Које су приче адут премијерног издања?

- Сетио сам се неких људи који су већ били моји гости. Нашао сам човека из Рипња о коме је Кустурица снимио филм „Седам дана у животу једне птице“. Пронашао сам сељака из околине Аранђеловца који није могао да региструје приколицу. Нажалост, проблеми тих људи су исти као кад сам их упознао. Увели смо снимање из ваздуха. На идеју је дошао мој сарадник Неша Петровић. Његов октокоптер носио је српску заставу на паради Путину.

Да ли вам се допада данашњи ТВ програм?

- Не допада ми се, зато сам се и вратио. Медијска слика нам није идеална јер се свела на комерцијалу или банализовање живота. Нисам најбољи, нити желим да будем најгледанији, већ само да покажем други сегмент живота.

Путин је јуче посетио Београд. Да ли бисте волели да урадите интервју с њим?

- Наравно. Највише волим да за саговорнике имам људе до којих је најтеже доћи. Имао сам шансу да током боравка у Ираку урадим разговор са Садамом Хусеином. Људи са РТС су ми рекли да не радим интервју. Данас бих био ексклузивац. Обаму и Блера бих волео да имам као госте.

Прича коју памти

ОДУШЕВИО МЕ ЈЕ ДЕДА МИЛЕ ЈОВОВИЋ

Који вас је саговорник највише дирнуо?

- Богдан Јововић. Један сликар ме је позвао у поноћ да ми је исприча. Запитао сам га каква је то животна прича о човеку из старачког дома да не може да сачека јутро. Рекао ми да је то деда глумице Миле Јововић. Одмах следећег јутра ишли смо да га снимимо. Човек је био на Голом отоку, прогањан је и Тито га је хапсио. Показао ми је слике с унуком. Деда је умро, али пуштам је опет због њега.

Коментари (1)

Остави коментар
суб

18.10.

2014.

Колега [нерегистровани] у 11:06

Само напред

Дивно.Свака част господине Попов. С радошћу ћемо гледати емисије.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси