Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стефановић: Зашто РТС ћути о вређању Вучића?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 10. 2014.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Стефановић: Зашто РТС ћути о вређању Вучића?

Министар полиције Небојша Стефановић каже да је згрожен вређањем премијера Александра Вучића на РТС током директног преноса утакмице између Србије и Албаније!

 

Коментаришући упад члана СРС Игора Микића у студио на стадиону, који је право у камеру узвикивао: „Вучићу, педеру!“, Стефановић истиче да је запањен чињеницом да никакве реакције РТС, стручне јавности и новинарских удружења није било.

Потпуно сам згрожен бруталним нападом на премијера Вучића. Још више сам запањен ћутањем људи са РТС, НВО организација и новинарских удружења... Сви они су и те како умели да буду гласни у претходним случајевима... истиче Стефановић, додајући да нико од људи са РТС није нашао за сходно да се „макар извини“: Не памтим да се икад у историји РТС догодио овакав скандал, срамни чин, да један бахати примитивац у директном преносу, и то у два наврата, најбруталније вређа председника Владе! Како то да је премијер увек мета оваквих напада? Како је могуће да нико на то не реагује и докле ће ти напади трајати? - пита се Стефановић, додајући да се ипак нада реакцији, макар она била закаснела.

Подсетимо, члан СРС Игор Микић, иначе полицији одраније познати хулиган из Жаркова, упао је у студио РТС за време директног преноса утакмице и пред камером викао: „Вучићу, педеру“.

Ружић: Нисам умешан у инцидент!

Председник ИО СПС Бранко Ружић тврди да није умешан у „организовање јавног вређања премијера на РТС“: „На утакмици сам био присутан колико и Барак Обама, Владимир Путин и Ангела Маркел, и то у својству руковаоца за управљање дроном с даљине...“, каже Ружић.

Чекајте бре

Драган Ђурић, председник ФК Партизан

Повезивање мог имена са испадом извесног Игора Микића, ког не познајем, неистинито је, злонамерно и представља груб напад на мене и ФК Партизан. Очекујем да ћете објавити исправку.

Мој угао

Предраг Страјнић, спортски коментатор

Били смо на крову стадиона, одвојени од публике. Није скочио са трибина. Био је ту у рестриктивној зони. Није новинар, није сниматељ, није техничко особље. Не знам како се уопште нашао ту.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси