Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  "Догодине повољнији извештај о медијима"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 10. 2014.

Извор: РТВ

"Догодине повољнији извештај о медијима"

Државни секретар у Министарству за културу и информисање, Саша Мирковић, изјавио је за Радио Нови Сад да је у току израда аката који треба да обезбеде имплементацију медијских закона.

"Министарство културе и информисања је са занимањем размотрило извештај о овогодишњем напретку. Озбиљно смо узели у разматрање све критике, али  похвале којих такодје има. Део тих критика је у вези са областима које треба да регулишу медијски закони усвојени пре два месеца", рекао је Мирковић.

Он додаје да је управо у току израда подзаконских аката.

"Сасвим сам сигуран да ће се у наредном периоду видети бољитак. Уосталом, зашто бисмо усвајали медсијске законе које не желимо да применимо у пракси. У том смислу, верујем да ће следећи извештај имати позитивне оцене о примени медијских закона”, истакао је Мирковић.

Коментари (1)

Остави коментар
суб

11.10.

2014.

MilutinX [нерегистровани] у 16:21

Stradija

Mirković je ubeđen da su ga pohvalili, a sledi boljitak. Ha, ha, ha... Uzgred, novinari i medijski radnici koji posluju u ovoj Stradiji misle da je napravio samo štetu. I to ozbiljnu.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси