Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сименс доделио награде новинарима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 10. 2014.

Аутор: Е. Д. Извор: Данас

Сименс доделио награде новинарима

Компанија Сименс Београд прогласила је најбоље новинарске радове на традиционалном такмичењу за новинаре Siemens Press Awards 2014.

Овогодишњи победници су Сандра Иршевић, новинарка РТВ Yu Eco, Миша Бркић, уредник Новог магазина, и Раде Репија, уредник портала Предузетник.

Награђени радови према оцени стручног жирија најпотпуније одговарају захтевима теме овогодишњег такмичења „Изазови модерног саобраћаја".

„Компанија Сименс организацијом новинарског такмичења настоји да скрене пажњу на важност извештавања о темама које су од суштинског значаја за живот савременог човека. Ове године фокус нам је био на саобраћају, иновацијама и изазовима у овој области", истакла је Јована Журжин, руководитељка Корпоративних комуникација у компанији Сименс Београд.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси