Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  20 година часописа “Кућа стил”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 09. 2014.

Извор: Кућа стил

20 година часописа “Кућа стил”

Месечник са најдужом традицијом на овим просторима и први српски часопис о култури становања прославио јубиларних 20 година од оснивања.

 

Тим поводом актуелни број доноси двадесетогодишњу ретроспективу, подсећа на најзначајније личности које су красиле странице “Куће стил” претходне две деценије, али и бројна изненађења за све читаоце.

Оснивач и главни и одговорни уредник часописа Едит Томић каже да је од самог почетка 1994. године мали, али одабрани тим тежио да створи часопис за што већи број различитих циљних група и часопис који инспирише, али увек кроз примере врхунских вредности, оригиналности, досетке и применљивости. Због тога је “Кућа стил” током претходне две деценије израсла у “часопис који се чита и чува” и постала синоним за квалитет и врхунску професионалност у својој бранши.

“Трудили смо се да увек радимо максимално професионално, да будемо креативни и различити, увек у складу са потребама читалаца и у намери да на најбољи начин прикажемо остварења талентованих личности, предузетника, фотографа, креативаца из целог света и, нарочито, из Србије. Кроз форму разговора тежили смо и да пренесемо подстицајне мисли и искус­тва великана светског дизајна и индустрије намештаја који ће послужити као инспирација за све нас”, објашњава Едит Томић.

О томе најбоље сведочи и податак да су кроз странице овог часописа говорили великани светског дизајна и успешне личности, као што су Гаетано Пеше, Луиђи Колани, Заха Хадид, Карим Рашид, Ора Ито, Патриција Уркиола, Константин Грчић, али и Паоло Коељо, Ингвар Кампрад, Патрик Бесон, Јован Ћирилов, Бранислав Лечић, Оља Ивањицки, Владимир Величковић, али и многи, многи други.

"Кућа стил" је била и редовни гост на свим најзначајнијим међународним сајмовима и манифестацијама, одакле је доносила иновативне приче о архитектури, дизајну и ентеријеру, оживљавала најлепша места кроз репортаже, саветовала своје читаоце и писала о људима који су обележили наше време.

Часопис је прошле године награђен и чувеном међународном наградом “Јоурналисм Аwард 2013” у Болоњи, и то у конкуренцији респектабилних међународних часописа који се баве темом ентеријера, дизајна и трендова. 

У жељи да велики јубилеј прослави са својим читаоцима, “Кућа стил” и њени партнери поклањају свим читаоцима актуелног издања сјајне попусте на одабране производе 18 реномираних фирми, као и наградне вечере у најбољим београдским ресторанима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси