Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Градимо куће без пара само срцем
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 09. 2014.

Аутор: Љ. Р. Извор: Курир

Градимо куће без пара само срцем

Поводом почетка емитовања домаћег ријалитија „Кућа од срца", испред установе културе Палилула одржано је необично дружење екипе, учесника и водитеља серијала глумца Жарка Лазића са новинарима.

Нови формат телевизије Б92 је тако осмишљен да гледаоци испред малих екрана неће знати коначни исход и да ли ће се кућа изградити. Идеја за нови пројекат је настала на основу мог дугогодишњег телевизијског искуства. Први серијал се бавио адаптацијом и санацијом објеката, а не градњом, и емитован је на РТС.

Гледаоци ће сада имати прилику да прате изградњу једне куће у четири неизвесне епизоде, где до самог краја ни продукција која реализује пројекат, ни гледаоци поред телевизијских екрана неће знати да ли је кућа завршена, и да ли су животи породице спасени каже Лазић.

Најтеже ми је пало да уживо доживљавам тешке породичне тренутке, а и сам знам да је неизвесно да ли ћемо успети да им помогнемо јер је рок за радове 31 дан. Кућа се гради без новца и све зависи од околине, фирми, породице - закључује глумац. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси