Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Митровић представио нови Пинк
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 09. 2014.

Аутор: Т. М. Извор: Информер

Митровић представио нови Пинк

Власник Пинка Жељко Митровић открио је да ће његова телевизија у 21. сезони изгледати потпуно другачије него до сада и захвалио је „Гранд продукцији“ што их је коначно ослободила.

Веома смо захвални „Гранду“ што нас је после толико година ослободио, па сада на сопственој телевизији производимо сопствени програм.

После 20 година можемо да кажемо ово је Пинк, поручио је Митровић на конференцији за штампу на којој је објаснио до каквих ће промена доћи.

За две или три године постаћемо џин у производњи програма европских размера. Променићемо циљну групу и трудићемо се да термине попуњавамо пројектима које је направила Пинкова продукција, рекао је Жељко, признавши да је презадовољан реакцијом публике на „Пинкове звезде“.

Мислим да ће у наредном периоду имати још већи рејтинг. Поред те емисије, емитоваћемо и два нова шоуа: „Први комичар Србије“ и „Друштвене мреже“.

Понудићемо их светском тржишту, које је већ показало интересовање. На конференцији су представљене и нове скупоцене сценографије „Јутарњег програма“, који сада траје од седам часова до поднева, као и нове сценографије емисија „Магазин Ин“, „Недељно поподне“, „Амиџи шоу“.

У петак после серије „Сулејман Величанствени“ биће емитована нова емисија „Пинкове звездице“, а ускоро ће почети и емитовање ноћног програма.

Поправићемо квалитет филмског и серијског програма. Приказиваћемо серије као што су „Декстер“, „Wicked Games“, али и најновије епизоде Сулејмана, закључио је Митровић.

Стиже 3.000 нових филмова

Уредник филмског програма Драган Јеличић представио је новитете у свом сектору. Купили смо нових 3.000 наслова филмова који се протежу од класика до најновије продукције из 2014. године, а све то ћете имати прилику да видите на нашим филмским кабловским каналима, док ће тек пар стотина наслова бити емитовано на националној фреквенцији изјавио је Јеличић.

44 кабловска канала има ТВ Пинк

6 нових кабловских канала ће активирати у наредних двадесет дана

200 нових епизода „Сулејмана Величанственог“ видеће Пинкови гледаоци

14 филмских канала имају

12 музичких канала имају

4 нова шоуа ће се емитовати

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси