Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Арапин проблем
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 09. 2014.

Аутор: Драгољуб Дража Петровић Извор: Данас

Арапин проблем

Како је коалиција СНС-СПС-ДСС у Београду симпатични скуп антипатичних безвезњаковића, сви су се пријатно изненадили када је за в.д. директора и главног уредника градске телевизије хатишерифом постављена позната новинарка и истински симбол Студија Б Ивана Вучићевић.

 

Је л' то она црнка у краткој сукњи? Ма јок море, шта лупеташ! Ти се, бре, уопште не разумеш у новинарство! То је она плава у краткој сукњи, готово да није било човека који није знао ко је она плава у краткој сукњи. Ј

едино нису знали како се тачно зове, ал' то нема везе, битно је да се не зове Ивана Ј. Вучићевић.

А ко је онда она црнка у краткој сукњи? Е то ти је, синко, Љубинка, сећали су сетно неке Љубинке која је пре три године директно из Јутарњег програма Студија Б прешла на Пинк да води Звезде Гранда.

Па су актуелни градски оци, због оправданог одсуства Љубинке, од свих легенди Студија Б за в.д. директора & глодура поставили њену колегиницу из Јутарњег програма Ону Плаву.

И пошто је Она Плава из визуре несуђене доживотне водитељке јутарњег програма чврсто убеђена да је Студио Б телевизија која се бави искључиво библијским темама водоводом у Рипњу, канализацијом у Зуцама и септичким јамама у Пиносави, те емисијама где се ћаска о пролазности живота док гост заједно са гледаоцима не колабира - укинула је све политичке емисије, осим оних у којима гостује Синиша Мали.

Јербо је Мали ванстраначка личност, па те емисије, сама реч каже и нису политичке.

Како сваки мали има и домалог, на Студију Б ће убудуће да гостују и остале ванстраначке личности до Малог. Она Плава, јелте, није имала појма да ТВ Студио Б баштини традицију једног „Утиска недеље“, да је „рахметли“ Тимофејев баш ту водио легендарну „Од трача до истине“, никад није чула за „Интервју гледалаца“, нема појма ко је Марко Јанковић, убеђена је да се Студио Б 9. марта 1991. бавио изменом режима саобраћаја у центру града, а 5. октобра - повећаном концентрацијом штетних материја у ваздуху.

Тако да нова програмска шема Студија Б изгледа као да је настала у стручним консултацијама после лагане шетње Улицом господара Вучића. Хало, Ацо, Ивана овде. Како сте? Извините, ја сам у Кини, слабо вас чујем. Ко зове? Ивана Вучићевић, вршилац дужности директора и главног уредника Студија Б! Аааа, знам, она плава! Кажите, само брзо, у ромингу сам! Видите, ево, правим нову програмску шему, па сам хтела да вас обрадујем има да укинем онај „Сарапин проблем“! Арапин? Који Арапин!? Какав Арапин проблем!? Немојте сад да нам правите проблеме с Арапима, јесте ли ви нормални... Не, не, нисте добро чули - „Сарапин проблем“ ћу да укинем! То је она емисија где кажу да сте ви један аутократа... То кажу! Да, да, апсолутно! Сви који мисле да сам ја аутократа и да су Арапи проблем треба да се укину! Свака част! И не само то! Уводим сваког уторка емисију „Београд на води“! Ту ће да нам гостују сви Арапи сем Сарапе! Одлично! Али сад сам у Кини, знате! Управо седим с десне стране кинеског премијера. Зовите ме кад се вратим. Како оно беше рекосте да се зовете? Ивана, в.д. директора и главног уредника... Аааа, знам, она плава. Чујемо се!

И тако је, изгледа, то било. Студио Б сад има емисије „Београде, добро јутро“, „Београде, добар дан“ и „Београде, добро вече“. Истина, још само фали „Београде, лаку ноћ“ па да нова програмска шема буде комплетирана.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси