Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинари у мраку због туђег дуга
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 09. 2014.

Аутор: З. Д. Извор: Ало

Новинари у мраку због туђег дуга

Електричари су због 110.000 динара дуга искључили струју пословној згради „Инекс“ у центру Нове Вароши, под чијим кровом је и редакција локалног двонедељника „Златарске новости“.

Троје новинара због тога је принуђено да редовни број листа припрема у приватним становима. Дуг за струју на заједничком струјомеру направила су два предузећа у стечају из бившег „Инексовог“ пословног ситема и земљорадничка задруга, а цех плаћају „Златарске новости“, мада редовно измирују своје обавезе из интерног споразума корисника зграде.

У мраку због туђег дуга остали су и малобројни запослени у акционарком друштву „Инекс Нова Варош“. Како страхују запослени у „Златарским новостима“, то ће додатно отежати ионако незавидан положај јединог штампаног гласила у општини.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси