Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  СББ: Дигитализација не утиче на кориснике кабловске
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 09. 2014.

Извор: Бета, РТВ

СББ: Дигитализација не утиче на кориснике кабловске

Корисници кабловских компанија СББ, КДС, Џет ТВ и Београд ће, након завршетка дигитализације Тв-сигнала, телевизијски програм пратити као и сада: без додатне опреме, изјавила је данас директорка СББ Драгица Пилиповић Шефи.

Претплатницима те четири компаније - чланице групе Јунајтед, ништа се неће променити, и имаће исти квалитет сигнала и слике као сада.

Та компанија још од 2003. године има у понуди дигиталне канале, али је истакла и да корисницима основног пакета неће бити угашени аналогни телевизијски канали по дигитализацији телевизијског сигнала, половином 2015.

Пилиповић-Шефи је рекла да кориснике основног пакета са аналогним сигналом "неће терати" да пређу на пакете с дигиталним сигналом, али је позвала садашње и будуће кориснике да користи све предности дигиталне телевизије.

"Сви корисници, без обзира да ли су наши, или потпуно нови, треба да искористе прилику и изаберу неки од нових дигиталних пакета који ће се појавити у понуди 15. септембра и на тај начин почну да користе све предности дигиталне телевизије", рекла је директорка СББ.

Предност дигиталне телевизије на дигиталним платформама групе Јунајтед је бољи квалитет слике и звука, већи избор канала и највећи број HD канала у Србији на платформама Д3 и Д3и.

Корисници дигиталних платформи имају електронски програмски водич који им омогућава лако претраживање програма седам дана унапред, са сликама и описом емисија, као и напредне функције као сто су видео-клуб, "ТВ уназад 72 сата", снимање и паузирање програма, радио-програм, и Д3 ГО - могућност гледања телевизије путем рачунара и смарт мобилних телефона.

Група Јунајтед (СББ/Telemach), преко својих телекомуникационих компанија чланица, послује на шест тржишта: у Србији, Словенији, БиХ, Црној Гори, Хрватској и Македонији, и има 1,9 милиона претплатника на кабловску и сателитску ТВ, широкопојасни интернет, фиксну и мобилну телефонију.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси