Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ипак ништа од конкурса за директора РТС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 09. 2014.

Извор: Данас, Мондо

Ипак ништа од конкурса за директора РТС-а

Управни одбор Радио-телевизије Србије на данашњој седници није донео одлуку о датуму расписивања конкурса за генералног директора и главног и одговорног уредника телевизије. Како пише "Данас" најпре је потребно ускладити Статут ове куће са новим Законом о јавним сервисима.

Чланица УО РТС Милица Кубуровић истиче за "Данас" да је донета одлука о формирању радне групе за припрему нацрта новог Статута, јер су по Закону о јавним сервисима у обавези да у року од шест месеци од ступања на снагу закона, што је најкасније до 13. фебруара следеће године, ускладе с овим законом акта телевизије.

о подразумева, према њеним речима, усклађивање Статута, акта о начину рада, унутрашњој организацији, низ правилника међу којима су и они о поступку именовања генералног директора, главних и одговорних уредника, наводи "Данас".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси