Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телекомуникације и медији у фокусу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 09. 2014.

Аутор: М. К. Извор: Привредни преглед

Телекомуникације и медији у фокусу

У београдском хотелу Хајат Риџенси у уторак ће се окупити медијски и телекомуникацијски лидери из целог региона.

У организацији Колор прес групе одржаће се једнодневна конференција о трендовима у телекомуникацијама и медијима, па се на првом панелу очекује учешће Предрага Ћулибрка из Телекома Србија, Ове Фредхајма из Теленора Србија, Дејана Турка из Вип мобајла Србија, Драгана Шолака из СББа, Ивице Мудринића из Дојче Телекома Европа и Андреја Јежине из Мтел Бугарска.

Други панел бавиће се медијском сликом региона у 2014. и на њему ће говорити: Горан Караџић, потпредседник РРА, Татјана Ћитић, одговорни уредник Дигиталног програма РТС, Жељко Митровић, власник Пинк Интернатионал, Дражен Маврић Нова ТВ из Загреба, Горан Милић, Ал Џазира Балканс, Тијана Бајовић, Рингиер Аxел Спрингер и Драган Ненадовић, Прва ТВ.

На трећем панелу биће речи о прогнозама маркетиншких улагања у медијску индустрију: Шта очекујемо од оглашавања у 2015". Учествоваће Соња Јелушић из Media House, Марија Матић из Direct media, Милица Стефановић из Кока Коле, Марин Шимурина из Grey-a, и други.

За крај је остављен панел који се бави друштвеним мрежама и новим медијима, на коме између осталог учествује Веселин Јевросимовић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси