Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Заменик градоначелника Ниша поново вређао "Јужне вести"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 09. 2014.

Извор: Јужне вести

Заменик градоначелника Ниша поново вређао "Јужне вести"

Заменик градоначелника Ниша Љубивоје Славковић у Градској кући је викао на новинаре Јужних вести и оптужио их да су "страни плаћеници", тврдећи да "зна ко су прави налогодавци".

 

Славковић је, док су окупљени новинари чекали обраћање градоначелника након седнице Градског већа, застао и почео да виче на новинара Јужних вести Александра Станкова.

- Док сам са осталим колегама чекао градоначелника наишао је Славковић и питао ме да ли сам из Јужних вести. После мог потврдног одговора почео је да виче и говори како смо ми "дно и како немамо меру" алудирајући на одређени коментар који је прочитао. Ја нисам знао о чему се ради, а заменик градоначелника је тврдио да је коментар прочитао на нашем сајту. Касније се испоставило да је на Фејсбук страни - каже Станков.

У свом "обраћању" Славковић је упутио и низ увреда на рачун уредника Јужних вести Предрага Благојевића, називајући га притом "Курсаџијом".

- Знам налогодавац ко му је, знам на колико је курсева био преко баре... - рекао је Славковић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси