Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стефановић: Снежана Дивац није усмртила Луку Јовановића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 08. 2014.

Извор: Блиц, Бета, Танјуг

Стефановић: Снежана Дивац није усмртила Луку Јовановића

Снежана Дивац, супруга кошаркашког аса Владе Дивца, није возила "мини-морис кантримен" који је усмртио Луку Јовановића (21) на Бранковом мосту, потврдио је синоћ министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић.

 "Госпођа Дивац није починила ово кривично дело, и могу само да замислим како је њена породица све ово поднела. Жао ми је што је морала да издржи ову врсту линча", рекао је Стефановић за Радио-телевизију Србије.

Он је изразио задовољство због тога што су новинарска удружења реаговала на написе листа "Таблоид", који је оптужио Снежану Дивац, и придружио се осуди тих написа.

Стефановић је казао да може са сигурношћу да каже да ће убица Луке Јовановића бити ухапшен "заиста брзо", али није открио ни један детаљ из истраге.

 

 Убица ни на секунд није закочио

 У наредних неколико дана очекују се подаци од немачке компаније "БМW", који би требало да допринесу идентификацији возила, али ће помоћи и код откривања починиоца неких других кривичних дела.

 -Снимак камера је доста лош, али уз велики напор и ангажовање људи у криминалистичкој полицији и других људи починилац ће бити ускоро откривен – рекао је Стефановић.

 Он је истакао да криминалистичка полиција сарађује са ФБИ и амбасадом САД, али да се највише ослања "на своје снаге овде".

 - Амбасада САД помаже у "чишћењу снимака" несреће док "БМW" сарађује када је реч о идентификовању модела аутомобила који је ударио Јовановића и резултате очекујемо у наредних неколико дана, додао је Стефановић.

Лука Јовановић погинуо је 25. јула када га је, на силаску с Бранковог моста, док је са неколико пријатеља покушавао да помери аутомобил коме је отпао точак, ударио аутомобил који је долазио из правца Зеленог венца. Возач "мини мориса" није се зауставио.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси