Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучићевић: Није говор мржње
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 08. 2014.

Извор: Политика, ФоНет

Вучићевић: Није говор мржње

Мој твит, господо, није никакав говор мржње, изјавио је јуче главни и одговорни уредник „Информера” Драган Ј. Вучићевић, реагујући на саопштење у којем га НУНС осуђује због поруке упућене преко ове друштвене мреже да „Србин који после свега летује у Хрватској, купује у 'Идеи' и пије 'јану', заслужује да опет буде заклан”.

  „То је мој лични, не редакцијски, став према српскохрватским односима у којима већ деценијама једна страна плаћа да би увек изнова била жртва језивих злочина”, напомиње Вучићевић. Према његовом ставу, „НУНС намерно злонамерно буквално тумачи и извлачи из контекста моје речи”. „Дакле, ако уопште вреди објашњавати”, наглашава Вучићевић у изјави достављеној Фонету, „нисам луд да заиста позивам на убиство било кога”.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

06.08.

2014.

Властимир Шоне, агенција "Гамма" [нерегистровани] у 17:41

Бараба ал` све је тачно !

Колега Вучићевић је "овакав и онакав" ал` докле више да се самоуништавамо и понижавамо. Много је "независних или неовисних" да би Србија била зависна. Од кога су колеге из НУНС-а независни ? Не смета ми што је Вучићевић близак режиму али ми смета да не може слободно да каже оно што сви честити новинари у Србији знају. Имам 40 година стажа и светску каријеру и молим "независнике" да ми не тумаче "говор мржње" и било ког да суде за "то и то". Суд господо, суд за то постоји.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси