Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сергеј Белоус у Кијеву?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 08. 2014.

Извор: Печат

Сергеј Белоус у Кијеву?

Сергеј Белоус, стални сарадник „Печата“ кога је у петак 1. августа ухапсила Национална гарда на југоистоку Украјине, виђен је у Кијеву, после три дана без икаквих сазнања о њему и колеги са којим је био у тренутку хапшења.

Више незваничних извора потврдило је да је видело њих двојицу у главном граду Украјине, где их је Национална гарда, како се претпоставља, допремила после хапшења, и где их и даље држи под надзором. Званичних реакција на ову информацију, као ни на нестанак Сергеја Белоуса и његовог колеге, још увек нема.

„Печат“ се захваљује свима који су исказали бригу и жељу да помогну нашем сараднику и позива српску и међународну јавност да настави са захтевима да се Сергеј Белоус и његов колега пусте на слободу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси