Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Николић да не потпише законе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 08. 2014.

Извор: Блиц

Николић да не потпише законе

Синдикат новинара Србије и Коалиција запослених у медијима затражили су јуче од председника Томислава Николића да не ПОТПИШЕ МЕДИЈСКЕ ЗАКОНЕ јер су они, како се наводи у писму, у супротности са Уставом, Медијском стратегијом и европском праксом.

 „Надамо се да ћете ауторитетом политичара који је изабран на непосредним изборима, спречити да на снагу ступе закони који ће на најгрубљи начин ДИСКРИМИНИСАТИ грађане Београда, Шумадије, јужне Србије, у односу на грађане Војводине и Косова“, наводи се у писму Николићу.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

04.08.

2014.

Danga [нерегистровани] у 17:05

Pravda za Šumadiju i Pomoravlje

Ma nemam ništa protiv, recimo, Mađaara i protiv toga da njihovi mediji ostanu u javnom vlasništvu, ali tražim isto pravo i za Kragujevčane i Jagodince. Pravda za Šumadiju i Pomoravlje. I mi smo nekakav narod.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси