Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пашалић: Надам се да ме нису заборавили
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 08. 2014.

Извор: Блиц

Пашалић: Надам се да ме нису заборавили

Прошло је месец дана од када сам нападнут на Новом Београду, али још немам одговоре на питања ко је то и зашто учинио, изјавио је јуче уредник ФоНета Давор Пашалић, који се нада да се полиција још сећа овог случаја, иако је с њом претходни контакт имао пре више од 20 дана.

Месец дана пошто су ме тројица врло младих мушкараца претукла, и то два пута у размаку од десетак минута, подсећа Пашалић, покушавам да се навикнем на неколико ожиљака на лицу које почетком јула нисам имао и на одсуство четири зуба, као и на чињеницу да и даље не знам ко ме је и зашто тукао. Уз тврдњу да имају пиштољ, тражили су ми новац, који сам одбио да им дам. Затим ме је један од њих упитао да ли сам Хрват. То је питање које ми нико никада није поставио, у Београду или било где другде. Догађало ми се више пута, не само у иностранству, да ми се саговорници обраћају „подразумевајући“ да сам Србин, али ме нико никада није упитао да ли сам Хрват, објашњава Пашалић. Он је подсетио да га је тројка прогласила за „усташу“, и потом почела да га удара рукама и ногама. Десетак минута касније, описује Пашалић, неколико стотина метара даље, док сам, сада прилично крвав и крезуб, покушавао да стигнем до стана у којем живим готово четири деценије, ситуација се поновила са истим актерима уз ново помињање пиштоља и усташа

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси