Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Форбс продат кинеским инвеститорима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 07. 2014.

Извор: ASMEDI

Форбс продат кинеским инвеститорима

Након 97 година у породичном власништву, компанија Forbes Media саопштила је да је продала већински удео групи међународних инвеститора базираних у Хонг Конгу, компанији Integrated Whale Media Investments, а за коју суму – није откривено.

Породица Форбес саопштила је да ће и даље имати „значајни удео” у компанији, док ће Стив Форбс остати на месту председника и главног уредника.

„Данашњи дан означава суштинску прекретницу у овој 97-годишњој компанији коју је основао мој деда, и требало би да буде виђен као прилика да се настави и ојача наша мисија”, навео је Стив Форбс на блогу, објављујући продају.

Форбрс, наводи Би-Би-Си, допире до 75 милиона људи широм света, кроз своје штампано, дигитално и ТВ издање, конференције и истраживања.

Компанија је почела да тражи купца прошлог новембра. Форбс ће и даље имати базу у Сједињеним Америчким Државама, али је објавио планове за међународну експанзију.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси