Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Сведок убиства Јовановића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 07. 2014.

Извор: Фонет

Сведок убиства Јовановића

Председнику црногорске Комисије за праћење истрага о нападима на новинаре Николи Марковићу јавила се особа која би, као заштићени сведок, испричала детаље који би могли довести до расветљавања убиства уредника "Дана" Душка Јовановића, пренеле су Вијести.

 

У исто време, Влада Црне Горе је саопштила да није расписала награду за достављање веродостојних података о убицама Јовановића.

Вести подсећају да је кабинет Мила Ђукановића 19. јуна усвојио извештај Комисије, у којем пише да треба да буде обновљена награда од милион евра за информације које би довеле до расветљавања убиства Јовановића.

Када је то објављено на сајту Владе и у свим медијима, Влада није ништа појашњавала или демантовала, да би садашеф Владиног Бироа за јавност Срђан Кусовац рекао да Влада није верификовала одлуку о расписивању награде за информацију о убиству Јовановића и да није заузимала став у вези са извештајем Комисије.

Та изјава је уследила након што је Влада упозната да могуће постоји заштићени сведок, наводе Вијести.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси