Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новине „24 сата“ прославиле 2.000 број!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 07. 2014.

Извор: Ало

Новине „24 сата“ прославиле 2.000 број!

Најтиражније бесплатне дневне новине у Србији, јуче су прославиле 2.000. број. Све оне који су 18. септембра 2006. кренули у школу, на факултет или посао чекало је изненађење у наранџастим боксићима на аутобуским станицама први број, првих бесплатних дневних новина у Београду.

У Нови Сад стигле су 26. новембра 2007. године. Са потпуно новим приступом и концептом, новине „24 сата“ су својим садржајем, кратким и концизним вестима, задобиле симпатије и поверење Београђана и Новосађана. Зато се ове новине труде да својим читаоцима обезбеде ексклузиве у сваком погледу, кроз водич и извештаје са најатрактивнијих дешавања. Тако су и за ову, специјалну прилику обезбеђени поклони за 2.000 број, 2.000 поклона верним читаоцима „24 сата“.

Бренд „24 сата“, поред штампаног издања, обухвата и сајтове: www.24sata.rs, www. nightlife.24sata.rs, www. fun.24sata.rs, www.flert.24sata. rs, као и електронско издање новина, које свако јутро у инбоxу дочека читаоце спавалице. Сајтови прате најзанимљивије вести из земље и света, кроз препознатљиве кратке и сажете форме, уз актуелне фотографије и видеоснимке. Извештаји са ноћних дешавања и духовити садржаји привлаче пажњу посетилаца, чији се број непрестано увећава.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси