Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Емисија Евронет престаје да се емитује на РТС-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 07. 2014.

Извор: Бета

Емисија Евронет престаје да се емитује на РТС-у

Емисија Евронет Продукцијске групе Мрежа престаје да се емитује на Радио-телевизији Србије (РТС) од понедељка, 14. јула, саопштила је та продукцијска кућа.

 

Одлуку да више не емитује Евронет руководство РТС-а образложило је "довољним бројем емисија сопствене продукције на тему европских интеграција".

Евронет је прва телевизијска емисија у Србији која је почела да се бави тематиком европских интеграција. Прва емисија емитована је 9. маја 2005. на првом програму РТС-а, а од тада је емитовано скоро 2.400 емисија.

Евронет је био препознатљив по динамичној форми и концепту да о компликованом процесу евроинтеграција говори на гледаоцима разумљив начин, користећи конкретне и атрактивне примере, подсећа се у саопштењу ПГ Мреже.

Уз помоћ Евронета грађани Србије информисали су се шта приближавање Европској унији значи за њихов свакодневни живот.

Тим Евронета је добитник бројних награда за извештавање о процесу европских интеграција, а највећи број признања добио је на годишњим медијским конкурсима Канцеларије за европске интеграције И Делегације ЕУ.

Ове године, Европски покрет у БиХ прогласио је емисију Евронет за најбољу телевизијску емисију у региону која се бави европским интеграцијама.

Емисију је водила и уређивала Маја Дивац.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси