Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  "О радио" од сутра у етру
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 07. 2014.

Извор: РТВ

"О радио" од сутра у етру

Омладински интернет радио "О радио" са својим експерименталним програмом креће сутра. Своју премијеру имаће управо на Егзиту.

 

Према речима главног уредника Пеђе Новковића слушаоци у наредним данима могу очекивати и гостовања извођача на фестивалу.

"Ово је право време да почнемо са програмом, јер је у питању нова врста медија коју покушавамо да освојимо, односно интернет радио. То је добар начин да се приближимо млађој публици и покушамо да понудимо занимљиве садржаје", рекао је Новковић гостујући у Јутарњем програму РТВ.

Он је објаснио да на "О радију" неће бити "тешких" и озбиљних вести.

"Тога има довољно, па ћемо се ми фокусирати, пре свега, на музичке садржаје и то углавном на музику са Егзита, као и на урбане приче", истакао је Новковић.

Програм ће, додао је, бити двојезичан – на српском и енглеском језику.

"Све информације могу да се добију на порталу www.oradio.rs и то је адреса на којој ће моћи и да се слуша наш програм, али и прочитају неке од најзанимљивијих информација које смо одабрали или припремили", објаснио је главни уредник омладинског радија.

Новковић је најавио и да се, након Егзита, редакција "О радија" сели у Будву, одакле ће преносити Сеа Данце фестивал, након чега следи рекапитулација урађеног.

"Сагледаћемо шта смо добро, а што лоше урадили и онда је планирано да на јесен, тачније у новембру, стартујемо у пуној програмској шеми", рекао је уредник новог омладинског "О радија".

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси