Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  "О радио" - понеси музику са собом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 07. 2014.

Извор: РТВ

"О радио" - понеси музику са собом

У жељи да се прибилижи младој публици и понуди јој садржаје које не може да пронађе у већини других медија, Радио-телевизија Војводине покреће нови медиј у оквиру своје куће - омладински интернет радио под називом "О радио".

 

Осим музике, која ће чинити најважнији сегмент у програму "О радија", посетиоци портала www.oradio.rs моћи ће да пронађу и многе друге теме које ће их забавити или им бити од користи - као што су информације о новим технологијама, светским трендовима, образовним могућностима, путовањима, спорту...

Музички садржаји, који ће чинити најважнији сегмент програма "О радија" биће усмерени на промоцију урбане музичке сцене у нашој земљи и региону, уз учешће и гостовања најпознатијих аутора и уметника како са нашег поднебља, тако и оних који долазе из иностранства.

Експериментални програм "О радија" креће у време Егзит фестивала, са којим је постигнут договор о међусобној промоцији и подршци.

Током фестивала, планирано је да у студију "О радија" гостују уметници који ће наступати на Егзиту, уз укључења са тврђаве, прилоге и интервује са извођачима и лive streaming са различитих фестивалских бина (Fusion stage, Dance arena, Happy Novi Sad stage, Urban Bug). Програм ће се одвијати подједнако на српском и енглеском језику, а бројни емитовани садржаји биће постављени на портал у форми podcast-а и моћи ће и касније, по завршетку фестивала, да се преузму и преслушавају.

У свом пуном обиму програмска шема "О радија" заживеће 29. новембра, на 65. рођендан Радио Новог Сада. До тада, "О радио" ће бити промовисан кроз штампу, електронске медије, билборде и остале промотивне канале, као и на друштвеним мрежама које су већ дуже време најважније место на коме млади међусобно комуницирају.

Покретањем "О радија" и његовим развојем, РТВ ће се позиционирати као кућа која прати савремена кретања, технолошки се приближава младој популацији и даје им прилику да на једном месту пронађу бројне садржаје који им могу бити од користи или их могу квалитетно забавити.

Слоган омладинског интернет радија је - Кликни и понеси свој звук!

А слушаоци ће то моћи да учине 9.7. од 12 часова на адреси  www.oradio.rs

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси