Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Гранд народни фестивал непожељан на РТС?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 07. 2014.

Аутор: М. Вукас Извор: Наше новине

Саша Поповић у потрази за новим пословним партнером

Гранд народни фестивал непожељан на РТС?!

Рат се наставља! У борби за наклоност телевизијске публике, Саша Поповић и Жељко Митровић повлаче нове пословне потезе!

 

И док се на Пинк мјузик фестивал завеса спустила крајем априла, Поповић је своје популарно такмичење афирмисаних певача померио за јесен и увелико преговара с националним емитерима о сарадњи.

Како је јуче објављено, Гранд народни фестивал би могао да се емитује на Радиотелевизији Србије јер је директор Гранда наводно с првим човеком Јавног сервиса Николом Мирковим уговорио сарадњу уз одређену новчану надокнаду. У намери да проверимо шта се тачно догађа у Грандовој „кухињи“, позвали смо ПР-а ове продукцијске куће Весну Милановић, будући да директор није био доступан за коментар.

То зна само Саша Поповић, рекла нам је Весна.

Ни прес служба Јавног сервиса Србије ништа мање није била изненађења нашим питањем, али су нам након писменог обраћања узвратили званичним саопштењем у којем је кратко писало да информација није тачна. С друге стране, извор близак Поповић у тврди да је његова идеја била да се и Гранд народни фестивал емитује на Првој телевизији, као и неке друге форме ове продукције, али је испровоциран Митровићевим иступима решио да „освоји“ и Јавни сервис како би му показао да његове емисије нису „беда“ како их је власник Пинка назвао.

У првом покушају то му није успело, али познавајућ и Сашу, он се ту неће зауставити. Пристаће да направи и одређене уступке само да би добио оно што је замислио и надмудрио противника тврди наш саговорник и додаје да телевизијски гледаоци у сваком случају неће остати без овог сада већ традиционалног фестивала који сваке године да по неколико хитова.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси