Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кога, бре, лажеш, Бебина звечко!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 07. 2014.

Аутор: Е. К. Извор: Курир

Кога, бре, лажеш, Бебина звечко!

После признања Владимира Бебе Поповића да је, поред ТВ Пинк, и лист Информер под контролом Владе Србије, уредништво овог таблоида је на скромном простору поручило директору Института за јавну политику да „одбије" од њихових новина, те да престане са изношењем лажи.

То би можда и могло да се заведе као некакво „прање" да тај исти Информер, издање за Црну Гору, није јуче "дао" насловну страну овом медијском магу да настави с безочним нападима на Вању Ћаловић, извршну директорку МАНС, можда једину особу у Црној Гори која се усуђује да истражује криминалне радње ДПС.

Непристрасан

Молим вас, дајте да погледамо ко то данас, лета 2014. године, напада и етикетира Информер? Беба?! Поповић Владимир? Онај који је за свог вакта од 2000. до 2003. године у Србији остао упамћен као највећи цензор? Чекајте, је л' то беше онај исти тип кога је покојни Александар Тијанић прецизно дефинисао као Лакирану Бубашвабу, казао је Драган Ј. Вучићевић, као и да су Поповићеве тврдње тенденциозне манипулације које имају за циљ да изазову хаос на српској медијској и политичкој сцени. Он, дакле, тај и такав, усуђује се да данас суди о медијима у Србији?! Да није страшно, било би смешно, закључио је Вучићевић.

Како ветар дува

А оно и јесте смешно. Док у Србији на мало више од трећине стране напада Поповића, у Црној Гори га третира као кредибилног саговорника, па је тако Поповић у тамошњем Информеру добио простор на готово целој насловној страни. Наравно, тема му је ужа специјалност, снимак зоосекса, за који он тврди да је на њему Вања Ћаловић.

„Поповић: У порнићу је Вања Ћаловић", наслов је на првој страници овог таблоида, издање за Црну Гору. Па је тако питање како то да је Владимир Беба Поповић у Србији највећи цензор и Лакирана Бубашваба, а у Црној Гори кредибилан саговорник. За оцену порнића, додуше, али, опет, кредибилан саговорник по Вучићевићу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси