Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Рајо, који ти је „Курир“?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 07. 2014.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Информер

Одговор главног уредника Информера Радисаву Родићу

Рајо, који ти је „Курир“?

У подавалском селу одакле је пореклом Радисав Раја Родић градација иде овако: глуп, глупши, најглупши.

 

Од јуче, важи измењено правило: глуп, глупши, најглупши, Раја! Јер, само глупши од најглупшег, само дакле Родић Раја, може да смисли тако идиотски напад на мене. Каже, купио ми диплому на ФПН?! Тврди, „Глас јавности“, на његов захтев, две године бесплатно штампао студентски лист не би ли мени тако исплатио „звање академског грађанина“?!

Где су докази?

Куку и леле, Радисаве, говедо рипањско! Па ти си озбиљно побрљавио. Ниси ти, Рајо, диплому купио мени. Ја сам је поштено стекао, то се на Факултету политичких наука, на адреси Јове Илића 165 врло лако може проверити. Ти си, Родићу, мени и још многима причао да си у једној вишој школи у Београду диплому купио сину Александру који, како си говорио, у Америци, у коју си га послао, није умео ни један испит да положи. Или си нас и то лагао?

Него, шта би са оним силним доказима о криминалу у који сам, наводно, умешан? Је л' ти неко од другара, а трчао си ових дана и код Мишковића и код неких полицајаца, бивших уредника, директора, твојих саучесника у „поштеним приватизацијама“, дао било шта компромитујуће о мени?

Било шта, Радисаве? Било какав доказ да сам прекршио било који закон? Да сам украо или проневерио и један једини динар?! Шта кажу? Нема ништа?!

Зато мораш да лажеш о дипломи? Зато измишљаш да сам узео прљави кеш од Мишковића и Ђиласа? Али, ниси ни ти, Рајо, баш толико глуп. Знаш ти, боље од било кога, да се стотине хиљада евра не узимају без омерте. То је, знаш, оно кад се твој син „наплати“ код опасних кримоса, па га сад они терају да распали по Вучићу, а он, сињи кукавац, не сме, па купује време нападајући Мила и Бебу...

Ко си, бре, ти?

Радисаве, дакле, Родићу, такорећи Рајо! То колики си ти во, такорећи волина, то смо досад знали ми који те, на нашу несрећу, добро познајемо. Сада си са том чињеницом упознао и васцелу Србију. Мада, било би јако лепо да се, уместо усиљеним стилским фигурама твоје до последњег евра верне Татјане Војтеховске (она ти пише писма, зар не?), мало позабавимо и чињеницама, да утврдимо истину.

Да, на пример, видимо у чије се ти то име, Радисаве, појављујеш у новинама? Ко си ти? Оснивач, кажеш? Чекај, некад си био и власник? А како си то и кад престао да будеш?

Кад је то и како онај лупеж од твог сина Александра постао власник? Јеси ли му продао „Курир“, да ли си му га као брижни отац поклонио или ти га је, може бити, Аца отео? Сећаш се, оно док те је са Цолетом држао у затвору?! И које су то уопште новине чији си ти сад шатро оснивач? „Курир дневне новине“ или „Курир магазин“ или овај последњи у низу „Курир најутицајније новине Балкана“?! Закон, Радисаве. Само тражим закон.

И за мене и за вас, бандите из фамилије Родић. Закон, Рајо. То је оно чега се ти целог свог кукавног живота највише плашиш.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси