Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ТВ Нова не престаје са радом, нова концепција од септембра
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 06. 2014.

Извор: telegraf.rs

ТВ Нова не престаје са радом, нова концепција од септембра

Није тачно да телевизија Нова престаје са радом, већ смо приморани да се прилагодимо условима на тржишту након недобијања фреквенције и да се спремимо за нову програмску шему која ће почети са емитовањем у септембру - изјавио је Јоцић.

ТВ Нова неће престати са радом, како је раније у току дана објављено, већ се прилагођава ситуацији након недобијања фреквенције и припрема се за нову програмску концепцију од септембра.

Ово је за Телеграф потврдио Дејан Јоцић, директор ТВ Нова, који је најавио бројна изненађења од јесени на овој телевизији.

- Није тачно да телевизија Нова престаје с радом, већ смо приморани да се прилагодимо условима на тржишту након недобијања фреквенције и да се спремимо за нову програмску шему која ће почети са емитовањем у септембру – поручује Јоцић.

Он је навео да нагађања о затварању ове станице штете овој медијској кући и да нису добронамерна.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

19.06.

2014.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [нерегистровани] у 09:38

Mesto za "TV Novu" u multipleksnom signalu?

Ukoliko bude tacno informacija: "JP 'Emisiona tehnika i veze' će tokom naredna dva meseca dodatno proširiti mrežu digitalnih predajnika i time omogućiti da više od 90 odsto građana Srbije, uz odgovarajući prijemnik, može da prima digitalnu TV sliku i ton", kao sto pise u prenetoj vesti RTS-a - "DTV za 90 odsto građana Srbije", onda ce se, mozda, i za programski signal "TV Nove" naci mesto u multipleksnom signalu JP ETV.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси