Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Слика жене у медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 06. 2014.

Аутор: К. Р. Извор: Данас

Слика жене у медијима

Међународна конференција „Слика жена у медијима - утицај медија на систем вредности који опредељује улогу жена у друштву“, коју организује удружење Клуб првих жена, биће одржана данас у хотелу Hyatt.

У времену у којем таблоидизација обавија наше друштво, удружење Клуб првих жена има намеру да допринесе у решавању дела овог проблема, високог степена стереотипа у медијима о улози жене у друштву, наводи се у саопштењу. Први корак је ова конференција, на којој ће учествовати жене које се баве различитим делатностима из многих области, представници државних институција, медија, дипломатског кора, невладиног сектора, универзитета, привреде и бројних домаћих и гостију из иностранства.

Програм се састоји из четири панела (Таблоидизација жена - Стереотипи и сексизам; Медијска позиција успешних жена у науци и политици; Искуства из Европе и света; Жене из бизниса у огледалу медија).

Удружење Клуб првих жена основано је новембра 2010. године са циљем да афирмише женски лидерски потенцијал и оснажи иницијативу у пословном осамостаљивању жена.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси