Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Компанија Adria Media Serbia прославила корпоративни дан
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 06. 2014.

Извор: Танјуг

Компанија Adria Media Serbia прославила корпоративни дан

Компанија Adria Media Serbia званичном доделом годишњих награда за најплеменитије дело у Србији и коктелом у Хотелу Југославија, обележила је корпоративни дан.

 

 Годишњим наградама, које су установљене на овом догађају, синоћ је одато признање херојима који су прилом недавних поплава својом храброшћу доказали да Србија може да се уједини када је то најпотребније, тако да је почетак свечаности био посвећен људима великог срца који су у тешким тренуцима показали хуманост на делу.

"Нама је битно  да се никада не заборави шта су наши хероји учинили за нашу државу и наш народ. Они су вансеријским напорима жртвујући себе, своје животе помагали другима, и то је оно што треба да буде одлика свих нас и ми треба да се угледамо на њих", рекао је директор компаније Александар Родић.

Потпредседница компаније Татјана Војтеховски рекла је новинарима уочи почетка прославе да је на овај дан установљена годишња награда која ће, како је навела, постати традиционална.

"Ове године годишња награда Adria Media је посвећена херојима поплава и свим људима који су учинили оно што свако од нас треба да учини за нашу земљу и који треба да буду пример како ова земља треба да функционише", навела је Војтеховски.

Она је подсетила да компанија има 18 штампаних издања и 14 веб портала.

Захвалнице су добили Зоран Квргић из Министарства унутрашњих послова, Ивана Дашић волонтерка Црвеног крста Београд, припадник 890. мешовите хеликоптерске ескадриле Министарства одбране потпуковник Мирослав Зечевић, Марко Радовановић из Горске службе спасавања, радио аматер Жика Петровић и Немања Аврамовић, један од аутора сајта poplave.rs.

"Мој задатак и задатак припадника ронилачког центра Жандармерије био је да што пре евакуишемо становнике Обреновца", рекао је новинарима један од добитника признања Зоран Квргић.

Коментаришући солидарност грађана, Квргић је објаснио да на почетку грађани нису били свесни шта се дешава, али да су касније помагали колико су могли.

Изразио је задовољство урученом наградом рекавши да му она представља подстрек за даљи рад.

Догађају је присуствовао велики број гостију, представници владе, медија и познате личности.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси