Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Човић 7. јула код тужиоца због туче
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 06. 2014.

Аутор: Борис Вуковић Извор: Блиц

Човић 7. јула код тужиоца због туче

Небојша Човић биће саслушан пред тужиоцем због пријаве за насилничко понашање и инцидента са Дејаном Анђусом.


Кривичну пријаву против председника Кошаркашког клуба Црвена звезда полиција је поднела пре три дана због сумње да је новинара претукао 3. јуна испред Телевизије “Коперникус”.

У тужилаштво је стигла и прихваћена је кривична пријава полиције, али за насилничко понашање против Човића, не и за пребијање и наношење повреда.

Тужилаштво је одлучило да ће Човић бити саслушан 7. јула - објашњавају у тужилаштву. Уколико тужилац процени да постоји кривична одговорност Небојше Човића за напад на новинара, следи подизање оптужнице.

С друге стране, тужилац може да одбаци пријаву и ослободи Човића. Уколико оптужница буде подигнута, прети му казна од шест месеци до пет година затвора - додаје извор “Блица”.

Анђус је у полицији након инцидента испричао да је Човића испред телевизије довезао зет Милош Нинковић и да га је председник Црвене звезде напао због сина.

Након емисије сам са колегом Милованом Јовановићем изашао из студија када се појавио Човић. Почео је да ме вређа изнервиран што сам му спомињао сина Филипа. Када ме је ударио, рекао сам му да греши и да то не ради, али је наставио и уз бујицу псовки покушао да ме шутне у бутину и стомак. Све време сам покушавао да избегнем ударце. Ударио ме је по лицу, окренуо се и отишао - испричао је Анђус.

Човић је саслушан 6. јуна у полицији и своје виђење инцидента препричавао је чак четири сата.

- Хтео сам да се укључим у емисију у којој ме је нападао телефонски. Нисам могао, па сам решио да одем до студија.

Тачно је да сам га чекао испред телевизије, али не бих изнео шта се догодило, тиме нека се баве надлежни. Никад никог нисам први ударио, а он и ја ћемо ово решити како доликује - рекао је Човић након инцидента.

Докази на столу

ТУужилац који води истрагу Небојши Човићу ће приказати све прикупљене доказе, Видео-снимак и сведочења. - Човић ће и тужиоцу морати да исприча како је дошло до инцидента са спортским новинаром и да докаже да га није тукао - наводи саговорник „Блица“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси