Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вулин ОЕБС-у: Зауставите кампању против грађанина Вучића и његове породице
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 06. 2014.

Извор: Блиц

Вулин ОЕБС-у: Зауставите кампању против грађанина Вучића и његове породице

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин затражио је данас од ОЕБС-а, представника великих сила и струковних удружења да зауставе кампању против, како је навео, грађанина Александра Вучића и његове породице оценивши "да је у Србији најопаснија ствар бити члан Вучићеве породице или пријатељ".

 

Он је затражио заустављање кампање или да бар, како каже, открију разлога због којих то чине.

Вулин је у писаној изјави оценио да у Србији има медијске и сваке друге слободе за све осим за Александра Вучића и његову породицу.

- Можете критиковати председника Владе, председника СНС-а, министре у влади, коалиционе партнере у Влади, али престаните да се бавите породицом Александра Вучића и престаните да сматрате неопростивим прекршајем ако било где и било кад неко каже нешто позитивно или дели ставове Александра Вучића - истакао је министар који је и председник Покрета социјалиста.

Он је оценио да је "најопаснија ствар" бити члан породице или пријатељ Александра Вучића "у којој ОЕБС и велике силе и струковна удружења, сви којима је стало до слободе и права човека морају да реагују" и покажу да то није Србија какву желимо

- Тражим од ОЕБС-а, представника великих сила, струковних удружења да зауставе кампању против градјанина Александра Вучића и његове породице или нам бар открију разлога за њено вођење - навео је Вулин.

Министар је посебно истакао да синоћни напад на брата Александра Вучића и, како је навео, константно представљање Вучића и његове породице као "зла и највећег проблема у Србији" нису могући у земљи у којој правила нису иста за све.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси