Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Гранд“ прешао на „Прву“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 06. 2014.

Извор: Ало, ТВ Бест

„Гранд“ прешао на „Прву“

Две најгледаније емисије “Гранд шоу” и “Звезде Гранда”, емитоваће се од септембра на конкурентској телевизији у ударним терминима.

Власници “Гранда”, Саша Поповић и певачица Лепа Брена постигли су коначан договор да се две најгледаније емисије њихове продукције “Гранд шоу” и “Звезде Гранда”, после напуштање телевизије Пинк убудуће емитују на Првој српској телевизији. Они су на новој фреквенцији добили ударне термине средом и петком.

- Од када су Жељко Митровић и Гранд прекинули сарадњу, Саша је преговарао са неколико телевизија али је због циљне групе највише волео да се оствари сарадња са Првом. Неколико пута се састајао са челницима ове телевизије који су још од раније били вољни да сарађују са Грандом, али је до овог тренутка то били безуспешно. Пре неколико дана коначно су постигли договор и начелно утврдили термине, али је остало да се договоре око још неких ситница - каже наш извор близак музичком магу и додаје да ће највероватније “Гранд шоу” бити емитован средом, док ће нерадни дан због гласања бити предвиђен за такмичење “Звезде Гранда”.

Према незваничним информацијама, друге две Грандове емисије “Гранд парада” и “Народ пита” могле би да се нађу у програмској шеми Радио телевизије Србије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси