Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинар РТВ Младеновац у полицији због пренетог коментара на Фејсбуку
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 06. 2014.

Извор: glasno.org

Новинар РТВ Младеновац у полицији због пренетог коментара на Фејсбуку

Новинар Радио-телевизије Младеновац Драган Николић позван је на информативни разговор у полицију због пренетог коментара на Фејсбуку, а по пријави Милорада Цветановића, посланика Српске напредне странке, јавила је та телевизија.

Николић је изјавио да је републички посланик напредњака Милорад Цветавновић поднео пријаву против њега због "наношења штете и кварења угледа високих функционера Српске напредне странке".

"Заправо, не ради се ни о једном тексту који сам ја објавио на друштвеној мрежи, нити је то текст који се појавио на РТВ Младеновац. Нисам једини, ту су још Виолета Јовановић и Аћим Славковић из Сопота који су учествовали (у расправи) на друштвеној мрежу (Фејсбук) на страници 'За бољи Младеовац'", посведочио је Николић.

Он тврди да је приведен зато што је пренео један пасус текста новинара Александра Бећића са портала Колумниста у коме је он критиковао градског менаџера Београда Горана Весића који је недавно изјавио да су грађани који су евакуисани због поплава из Обреновца начинили штету у београдским хотелима од око 100.000 евра.

"Ја сам само пренео један пасус који је мене погодио", рекао је Николић.

Реченица Александра Бећића коју је пренео Драган Николић и због које је позван у полицију на информативни разговор гласи: "Довољно је само ово - да ли знате да људима које сте тамо оцрнели сад нико неће да пружи руку и каже 'немојте тамо, ви имате дете, дођите у нашу викендицу'?! Да ли знате да сте од људи који су остали без игде ичег направили хулигане? Било која власт да је ово урадила: црвена, жута, плава, зелена, понављам: било јоја, рекао бих увек исто: срам вас било!"

Николић помиње и други текст који је шерован са једог портала у коме су објављена имена људи за којима се након поплава трага.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси