Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Човић данас у полицији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 06. 2014.

Аутор: С. В. - М. Д. - М. Р. Извор: Ало!

Човић данас у полицији

Небојша Човић, председник КК Црвена звезда, по налогу тужиоца, данас би требало да буде саслушан у београдској полицији због сукоба са спортским новинаром Дејаном Анђусом, сазнаје „Ало!“. Поред њега, изјаву треба да и Човићев зет, фудбалер Милош Нинковић, Анђус и новинар Милован Јовановић.

 

Полиција је јуче добила видеоснимак са сигурносних камера које се налази на објекту испред ког се у уторак, у 00.30 часова, Булевару Арсенија Чарнојевића, десио инцидент између Човића и Анђуса.

Очекује се да би управо тај снимак могао да послужи као крунски доказ у овом случају, где Анђус тврди да га је Човић претукао, док се председник Звезде за сада изјашњава само са: „Никад никог нисам ударио први“. Извор из полиције нам је објаснио како је видео-снимак нешто слабијег квалитета, али и да на располагању имају посебне „филтере“ који могу да побољшају слику спорног догађаја.

Оно што је без посебног побољшања слике јасно је то да се види како, непосредно пре инцидента, из џипа излази особа која јако подсећа на Небојшу Човића. Све се десило нешто иза поноћи, био је мрак, снимак није до краја јасан, али неке ствари су недвосмислене.

Верујем да ћемо на крају имати довољно јасну слику целог догађаја - рекао је за „Ало!“ извор из полиције који је имао увид у видео  запис сигурносних камера

Тржног центра „Фитекс“, која се налази у Новом Београду, недалеко од Телевизије „Коперникус“.

Радници обезбеђења „Фитекса“, јуче су нам потврдили да је полиција преузела снимак са камера, али и они кажу да се, због нешто слабије резолуције камере и недостатка светла, не види баш најбоље ко су учесници инцидента.

Чули смо за догађај који се десио испред Тржног центра, али нико од припадника обезбеђења из наше смене није био присутан - каже припадник обезбеђења.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси