Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Човић: Никад нисам први ударио
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 06. 2014.

Извор: Б92

Човић: Никад нисам први ударио

Председник КК Црвена звезда и потпредседник ФК ЦЗ Небојша Човић потврдио је да је био код ТВ Коперникус у уторак увече, али демантује да је напао Дејана Анђуса. Анђус је оптужио Човића да га је вређао и пет пута ударио након емисије, на шта Човић прво није желео да коментарише.

 

"Тачно је да сам отишао до тамо, да питам зашто се бави лажима. Хтео сам само објашњење од Анђуса. Изнета је лавина неистина. Никада у животу нисам некога ударио први, увек сам се бранио", рекао је Човић.

Анђус је истакао да га је Човић напао након што је критиковао рад ФМП-а, који би требало да буде филијала за младе играче Звезде, а у њему игра Човићев син Филип.

"Ово нема везе са Црвеном звездом, иако је Анђус користио и КК ЦЗ и ФК ЦЗ за нападе на мене, од тренутка кад сам му рекао да не мозе да рекетира тренера Звезде. Ниједног тренутка нисам имао анимозитет према њему. Јавне критике допуштам, али не и лажи и медијску харангу на мене и породицу. О томе и овом догађају ћемо расправити на одговарајућем месту", рекао је Човић.

"Ако је Анђус лагао током емисије, ко гарантује да није после тога? Да ли човек који тако агресивно води емисије може бити нападнут или је нападач? Није први пут да смо Анђус и ја имали разговор после његове емисије. Где сам се све налазио с новинарима улица је дивно место. Није необично што сам га ту потражио. Што се тиче навијача, нека се сами јаве и кажу да ли су тамо били", додао је челник Звезде.

Човић се слаже са саопштењем НУНС-а да је физичка безбедност новинара основни предуслов за слободу медија и јавне речи, а држава је дужна да то осигура, али се пита како је могуће да је НУНС завршио истрагу и зна да је био напад на новинара?

"Можда НУНС није имао намеру али ово је прејудицирање. Синоћња емисија је искоришћена од стране (Дејана) Анђуса и (Милована) Јовановића за нападе на мене и моју породицу. Први напад на мене је у емисији, а други после емисије. Очекујем да правна држава ради свој посао. Безбедност свих грађана гарантована Уставом", рекао је Човић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси