Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Оборен портал Пешчаник
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 06. 2014.

Извор: Бета

Оборен портал Пешчаник

Уредница портала Пешчаник Светлана Лукић изјавила је данас да је тај сајт оборен пошто је објавио текст у којем се указује на озбиљне индиције да је део доктората министра унутрашњих послова Србије Небојше Стефановића плагијат.

"Peščanik.net је оборен хакерским ДОС нападом који се одвија великим бројем приступа на сајт истовремено. Неуобичајено велика посета почела је од када смо објавили текст, негде између 16 и 17 сати, и напад траје све време, подигнемо сајт, они га оборе и тако стално", рекла је Светлана Лукић агенцији Бета.

Она је навела да је напад био најозбиљнији када је докторски рад поменут у емисији "Утисак недеље" на телевизији Б92.

Уредница Пешчаника навела је да ће бити обављена детаљна анализа која би требало да укаже на одговорне за обарање сајта.

"Предузећемо мере и доставићемо податке и одељењу полиције за борбу против сајбер криминала. Ово није први пут да је 'Пешчаник' под ДОС нападом, али никада није било овако", рекла је Светлана Лукић.

Небојша Стефановић је у јуну 2013. године одбранио докторат на Мегатренд универзитету с темом "Нова улога стратегијског менаџмента у управљању локалном самоуправом (пример града Београда)".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси