Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Tаблоиди спинују о поплавама
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 05. 2014.

Извор: Дневник

Tаблоиди спинују о поплавама

Председник Нове демократске странке Борис Тадић изјавио је јуче да неки таблоиди, вероватно у оркестрацији с неким из власти, данима покушавају да дискусију о узроцима поплава и начину на који се на њих реаговало усмере у погрешном правцу, пре свеге тако што кривицу приписују владама које је водио ДС.

Тадић на конференцији за новинаре, међутим, није желео да упире прстом на политичке наручиоце таквих текстова јер, како је рекао, не жели да оптужује без доказа.

Он је упозорио на то да се неодговорним и неаргументованим текстовима о ненаменски потрошеном новцу Светске банке, намењеном побољшању система заштите од поплава, урушава однос Србије с том финансијском институцијом.

Истакао је да се извештај о реализованим пројектима и утрошеном новцу може прочитати на веб-сајту Светске банке.

– Данас се, као деведесетих, поново креирају предрасуде, шаљу у јавност информације које немају логичног основа и које не могу грађанима обезбедити мир. Сада се појављује и некакав ХААРП систем и само нам још пророци фале – рекао је Тадић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси