Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тимофејев: Политичари ме поставили, политичари ме и сменили
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 05. 2014.

Извор: Блиц

Тимофејев: Политичари ме поставили, политичари ме и сменили

Скупштина града Београда сменила је јуче Александра Тимофејева с места директора Студија Б. Надзорни одбор Студија Б навео је да одлуку о његовом разрешењу темељи на анализи резултата досадашњег рада и „потреби да се новим кадровским решењем додатно побољшају активности и унапреде професионални стандарди у раду куће“. Тимофејев пак каже да га је политика и довела и сменила с тог места.

- Политика ме је на неки начин, иако нисам политичар, довела на ово место и исто тако су политичари одлучили и да ме склоне - рекао је Тимофејев. Он је навео и да је, када је пре шест година био позван да буде директор Студија Б, прво рекао да није политичар и да је то политичка функција.

- Они су рекли да само направим добру градску телевизију и нико ме ништа неће питати. Ја сам сигуран да сам с тимом људи направио добру градску телевизију која нема никакве везе са било каквом политичком причом - рекао је Тимофејев.

За в.д. директора Студија Б именована је новинарка те телевизије Ивана  Вучићевић.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси