Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Почели радови на уређењу Платоа "Ђоке Вјештице"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 05. 2014.

Извор: Танјуг

Почели радови на уређењу Платоа "Ђоке Вјештице"

БЕОГРАД - Радови на уређењу Платоа "Ђоке Вјештице" почели су данас, рок за завршетак је две недеље, а вредност инвестиције је око три милиона динара.


Градоначелник Београда Синиша Мали, који је присуствовао почетку радова казао је да је Вјештица био један од оснивача Студија Б и познати новинар који је својим идејама учинио много да овај град буде бољи и лепши.
"Зато и овај Плато, који носи његово име заслужује да буде атрактивнији и лепши, те смо, као први пројекат осавремењивања и прављења зелених оаза у Београду изабрали баш овај плато", рекао је Мали.

Он је казао да ће Плато за две недеље бити зелена оаза у центру Београда, који ће сачињавати вертикални зид од 18 метара са зеленилом, нове жардињере и нове клупе.
"Желимо да направимо један кутак за грађане Београда и за туристе где могу да се одморе, склоне од сунца и осећају боље", навео је Мали.

Према његовим речима, ово је само један од пројеката којим ће мали делови града, такозване пјацете, учинити зеленијим, а ово је тек први у низу сличних пројеката.

Он је напоменуо да је пројекат финансиран донацијом Електродистрибуције Београд, додавши да су и неке амбасаде изразиле жељу да донирају средства за уређење појединих пјацета.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси