Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Матеја Кежман извређао новинаре само зато што прате његов развод
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 05. 2014.

Аутор: И.П Извор: Информер

Матеја Кежман извређао новинаре само зато што прате његов развод

Матеја Кежман беснео је на новинаре испред Првог основног суда на Новом Београду зато што прате његову бракоразводну парницу са супругом Емилијом.

Бивши фудбалер је пришао окупљеним новинарским екипама видно изнервиран и вређао их зато што пишу о његовом разводу. "'Ајде, ако смете, напишите ово што вам сад кажем! Стидите се и ви и ваши уредници. Стварно не могу да схватим те ваше мозгове, Србија се распада, а ви пишете ко се разводи. Кога ја занимам?! Наша земља проживљава трагедију, пишите како да се помогне људима, маните се мог живота. Пустите више те глупости", рекао је Кежман новинарима, уз коментар да је Емилију и њихово троје деце добро материјално обезбедио.

"Моју жену и децу сам скућио и лепо живе, као и стотине породица које сам скућио. Тотално сте отишли катастрофалним путем, шта више хоћете? Борим се за своју децу, као и за хиљаде људи око себе. Бог све види. Посао вам је жалостан, идите код родитеља и кажите им шта радите и чиме се бавите! Копате по туђим животима, треба да вас се стиде", рекао је Кежман.

Он је тако категоричан био и у судници, јер није желео да пристане на услове које је поставила његова још увек законита супруга. Како се раније писало, она захтева судску поделу имовине и 750 евра алиментације по детету, што је Кежману неприхватљиво.Супружници су из суда изашли заједно, у пратњи адвоката. Неко време су разговарали, па су се растали, после чега нам је Емилија потврдила да још нису окончали брак: Нисмо се развели, нисмо успели да се договоримо.

Суд ће у наредних месец дана донети коначну одлуку.

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси