Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Поплава пљувања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 05. 2014.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Информер

Поплава пљувања

Требало им је тачно 19 минута. Толико је, јелте, прошло од објављивања вести да је премијер Вучић отишао међу поплављене несрећнике у Коцељеву до првих пљувачких коментара на друштвеним мрежама. Кажу, опет се рекламира.

Замерају му што га камере РТС снимају док људима дели воду за пиће. Питају се да ли Вучић зна да плива, „брину“ за судбину Србије ако нека бујица и њега прогута...

Елем, осим што су доказ страшног безобразлука и одсуства сваког саосећања са Србима ван „круга двојке“, осим што су резултат огромне фрустрације губитника који ево већ пуне две године не могу да схвате да је њихово време прошло и да се никада више неће вратити, ова најновија твитер-фејсбукаш ко-другосрбијанска офанзива на Вучића финална је потврда ултимативне глупости онога што се самопрогласило за некакву друштвену елиту.

Јер када су га оно зимус оптуживали да је код Фекетића људе из сметова спасавао само да би, на ванредним изборима, набилдовао рејтинг СНС, то је још и могло да зазвучи смислено.

Али, господо другорбијански драмосери, о каквој реклами, о каквом рејтингу ви то данас причате? Па, избори су били и прошли, Вучић и СНС су убедљиво победили, а нових избора неће бити пре 2018. године. И?! За чије бабе здравље, за какав то тачно и чији рејтинг Александар Вучић Грозни води кампању?

Или, може бити, господо драга, пљујете само пљувања ради?! Или управо ви злоупотребљавате највећу временску катастрофу у последњих 126 година само зарад дневне политике? Да се не лажемо, политичка злоупотреба страшне поплаве јесте наставак медијскополитич ке контрареволуције. Контрареволуције мотивисане личним, финансиране тајкунским, а подржане западно-дипломатским интересима. Ништа ту, људи моји, није више случајно. Треба само читати, гледати и сабирати.

Прошлог викенда је, да подсетим, патриотише цајтунг „Блиц“, без иједног доказа, оптужио генералног секретара Владе Новака Недића да је сексуални манијак, онда су у понедељак објавили да је држава убила 80 беба (!?!), у среду смо сазнали да је највећи проблем Србије министар одбране Гашић који два-три пута недељно преноћи у службеној резиденцији, да би кампању у четвртак зачинио подгузни подлистак „Ало“ истраживањем по коме, опет без иједног доказа, прва дама Драгица Николић носи „долче габану“ од 10.000 долара...

Циљ саучесника у досистичком злочину је посве јасан: По сваку цену доказати да су сви у врху српске политике исти. Зашто? Па, да би они, најгори, могли да и даље некажњено лажу, краду и варају.

Политичка злоупотреба страшне поплаве само је наставак медијскополитичке контрареволуције мотивисане личним, финансиране тајкунским интересима. За чије бабе здравље, за какав то тачно и чији рејтинг он води кампању? Или, може бити, господо, пљујете само пљувања ради?!

Коментари (4)

Остави коментар
чет

22.05.

2014.

MilutinX [нерегистровани] у 20:44

Punk's Not Dead!

Punk's Not Dead! Zivelo slobodno novinarstvo! Liseno likova poput Vucka.

Одговори
уто

20.05.

2014.

Luka [нерегистровани] у 03:36

!

Sram te bilo nulo od čoveka, sram, sram, sram te bilo! Nema tih reči koje mogu opisati kolika si ljudska nula, duplo dno, duplo golo... Sramota je i mene što sam potrošio pet minuta na čitanje tvog teksta, par minuta na pisanje ovog komentara i još veća sramota me je što će mi negde u mozgu biti sačuvana ova izbljuvotina koju si napisao.

Одговори
пон

19.05.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 11:56

Re: Kandiduje

Ja mislim da samo zbog tog imas vise kvalifikacija,od ovog dramosera

Одговори
пон

19.05.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 01:49

Zbunjen sam

Zaista, zbunjen sam, nisam znao da se Informer ubraja u medije?

Ja sam pre tries i kusur godina napisao PUNK i RAMONES na zidu, da li me to kandiduje za novinare a zid za medij ?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси