Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Проглашени победници конкурса "Бетина фотографија године"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 05. 2014.

Извор: Блиц

Проглашени победници конкурса "Бетина фотографија године"

На свечаности у изложбеном холу Народне банке Србије додељене су награде победницима овогодишњег конкурса „Бетина фотографија године“.

 

Аутори најбољих фотографија ове године су Саша Чолић из београдског колектива професионалних фотографа "Kamerades", Неја Маркичевић из хрватске агенције "Cropix" и Дадо Рувић из агенције "Ројтерс" из Сарајева који због невремена није стигао на свечано уручење награде.

 Покровитељ овог, десетог јубиларног конкурса агенције Бета је компанија „Данубе фоодс гроуп“ која је честитала великим професионалцима који су својим фотоапаратима забележили тренутке који ће остати део историје.

 - Захваљујући вашим фотографијама и сви ми постајемо сведоци важних догађаја у протеклој години јер Бетина фотографија године заиста ужива велики углед међу професионалним фоторепортерима у региону - наводи се у саопштењу компаније ДФГ која је искористила и прилику да честита организатору конкурса агенцији Бета 20 година успешног рада.

 Честитајући агенцију "Бета", у ДФГ наводе да је ова агенција "И даље на висини задатка", професионална и да се труди да буде објективна и истинита.

 - То је јако тешко у овим временима и у оваквој тржишној утакмици и зато вам од срца честитам овај велики јубилеј у нади да ћете и даље свеобухватно и објективно извештавати о збивањима у Србији, региону и свету - наводи се у саопштењу.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси