Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Био нам је диван дан
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 05. 2014.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Био нам је диван дан

Други рођендан Информера прослављен је у суботу великим народним весељем у селу Росићи подно Дивчибара. Новинари, уредници, пријатељи редакције и мештани села провели су диван дан на имању Стевана Милићевића покрај Росићке реке и прелепог вештачког језера.

Свирали су трубачи Дејана Петровића, певали су Весна Змијанац и Славко Бањац, а неколико песама отпевао нам је и шеф дипломатије Ивица Дачић. Недалеко од шатре целог дана пекао се во на ражњу и кувао свадбарски купус... Рођенданску торту исекао је наш главни уредник Драган Ј. Вучићевић са уредницима и најавио да ће Информер и сваке следеће године рођендан обележити народним весељем.

- Када смо пре две године почињали, када је мало ко у Србији веровао да ћемо успети и направити тиражне и утицајне дневне новине, наши пријатељи из села Росићи су нам првог дана у редакцију донели печеног овна. Одлучили смо да им се захвалимо тако што смо прославу другог рођендана организовали баш овде уместо у неком београдском клубу или ресторану. Информер су народне новине и зато ћемо сваки следећи рођендан славити на сличан начин - рекао је Вучићевић.

Директор Информера Дамир Драгић објавио је лепу вест: првомајски троброј Информера продат је у тиражу од чак 123.968 примерака, што је апсолутни рекорд. Журка је потрајала скоро до поноћи, во је поједен ‘до коске’, попијено је море ракије, пива, вина... Информер већ од данас креће у „нове радне победе“. Са жељом да заједно са вама, драги читаоци, прославимо још много лепих рођендана.

И премијер Вучић честитао Информеру

Премијер Александар Вучић послао нам је честитку поводом рођендана у којој каже: „Упућујем вам најсрдачније честитке поводом друге године постојања вашег листа. Током протеклих година благовремено сте извештавали јавност о најважнијим догађајима како у земљи, тако и у свету. Верујем да ће Информер убудуће имати све запаженију улогу у праћењу и подстицању реформских процеса у Србији.“

Угледне званице

Поред лидера СПС Ивице Дачића, на рођендану су били и министар енергетике Александар Антић, генерал Саобраћајне полиције Драгиша Симић, власник и директор „Ауточачка“ Миленко Костић и Милун Тодоровић, главни уредник „Данаса“ Зоран Пановић, власник компаније ЛБК из Москве Радмило Јефтовић, бизнисмени Слободан Шијан, Александар Аћимовић, Милан Бошњак, Жељко Миклич, Срећко Курчубић, Алексеј Ђурашковић, Миломир Весковић...

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси