Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Контрареволуција
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 05. 2014.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Информер

Контрареволуција

Оно што се у Србији десило маја 2012. није била револуција, али ово што се данас дешава дефинитивно јесте контрареволуција.

То што је Миљко Радисављевић и данас, две године после, специјални тужилац за организовани криминал, то што нико, осим Информера, ево већ две недеље не сме да напише ниједно слово о његовим страшним злоупотребама и приватизацијама закона; то што је дотични и даље довољно силан да заштити Оливера Дулића и остале корумпиране скотове; то што му се може да стопира истраге највећих пљачки ове државе и овог народа; то што он сме да у ђубре баци цео судски предмет а да му због тога не зафали ни длака с главе; то што баш нико неће или боље рећи нико не сме да га позове на одговорност; па шта то све јесте ако није доказ да је Србија данас и даље у раљама постпетооктобарских ниткова?!

То што је Небојша Спаић - уредник који је лично стрељао НИН, колумниста који је Томислава Николића, два дана уочи председничких избора, прогласио за политичког самоубицу, новинар коме се „јавило“ да се СНС спрема за братоубилачки рат - то што је, дакле, тај и такав Спаић постављен за саветника генералног директора РТС; али пре свега то што ниједним српским новинама осим Информеру није чудно што је он на платном списку Јавног сервиса (читај: свих нас); па шта то јесте ако није доказ да су српски медији и даље под контролом саучесника у страшном досистичком злочину?!

Јер да није тако, не би ни било могуће да седам месеци после смрти Александра Тијанића још не буде изабран његов наследник? Да није тако, зар би Веран Матић био испоџитни, али најозбиљнији кандидат за новог директора Јавног сервиса Србије?! Ало, бре, Веран Матић?!?

Могао бих ја овако на још три шлајфне, али ваљда вам је већ јасно: ово што ми данас и овде живимо јесте, нема сумње, пузајућа контрареволуција. Овде је на делу перфидно, системско обесмишљавање било какве идеје промене и убијање било какве вере у боље сутра.

Сада, јелте, на све начине треба доказати да је сваки труд узалуд. Да су сви исти. Да у коначном збиру Вучић и његови нису ништа бољи и ништа другачији од Тадића и његових или Дачића и његових. А свако ко друкчије каже, тај клевеће и лаже!

Миљко

Није ли оно што он ради најбољи доказ да се Србија данас и даље налази у раљама постпетооктобарских ниткова?!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси