Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пинк би пропао без Милице и мене
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 05. 2014.

Аутор: Ивона Палада Извор: Информер

Пинк би пропао без Милице и мене

Жељко Митровић признаје да се први пут после 15 година максимално укључио у неки пројекат и да му није проблем да се бави сценографијом, расветом, садржајем, гостима...

Први човек Пинка Жељко Митровић признаје да ниједан велики пројекат на овој телевизији не може да се реализује без максималног ангажмана његове супруге Милице и њега.

У интервјуу за Информер, Митровић отворено прича о разлазу са „Грандом“ и Сашом Поповићем, као и о новим пројектима.

Жељко признаје да је 24 сата био посвећен Пинковом фестивалу, па смо га питали да ли је могуће да главни људи телевизије морају сами да засуку рукаве како би шоу успео.

- Нажалост да. Ужасан је дефицит кадрова у Србији. Ипак, на овом пројекту се видело да имамо квалитетне кадрове и да смо ангажовали најбоље у Србији. Али, нажалост, пројектима који се стално идејно надграђују, Милица и ја морамо максимално да се посветимо.

Многи не верују у вашу изјаву да ћете побољшати музику јер сматрају да сте управо ви промовисали ову која је сада актуелна...

- Пита се, као што знамо, увек прави од материјала који поседујемо. Главни циљ нам је да побољшамо квалитет забавних програма, као и да формирамо један потпуно нови музички талас, који ће се разликовати од овог сада. Ипак, да смо у претходних 15 година покушали да направимо нагле промене, без освртања на то како публика реагује, Пинк би био неуспешан. Убеђен сам да то морамо да урадимо транзиционо, али сам убеђен и да имамо добру шансу да успемо. У то верујем јер сам се, морам да признам, први пут после 15 година максимално укључио у неки пројекат. Бавим се сценографијом, расветом, садржајем, гостима. Моја озбиљност и посвећеност новим пројектима већ су видљиве. 

Да ли су нови пројекти Пинка атак на „Грандове“ емисије?

- „Гранд продукцији“ стварно желим све најбоље, иако са њом нисам у добрим односима. Али са Салетом Поповићем после ових 10 година покушавам и трудим се да задржим пријатељске односе, пре свега зато што га ценим и поштујем као радохолика. Мислим да Пинк има право да се води својим интересима и да је то требало да урадимо још пре неколико година. Тих последњих година били смо заробљеници пријатељства. Када вам се бизнис заснива на пријатељству, тешко вам је да неког склоните са програмске шеме. Размишљате о томе како има неке запослене, бизнисплан. У пријатељству није лако донети радикалну одлуку. Али с обзиром на то да су они донели неку одлуку која је у складу са њиховим интересима, ми смо сматрали да и ми имамо право да доносимо одлуке које су у складу са нашим интересима. 

Делује као да ту њихову одлуку ипак сматрате издајом...

- Издаја, ако се то зове издаја, помогла нам је, подстакла нас је и хвала им на томе.

Милицу сам хтео да пријавим „Брачном судији“

Шта мислите о томе што ваша супруга Милица не жели да се јавно оглашава?

- Апсолутно је подржавам. Максимално је посвећена породици и један је од мојих главних саветника. Мислим да има право да задржи своју приватност, а добар део њених ставова артикулише се преко мене.
 
Како сте поднели њену посвећеност „Фарми“?

- Милицу сам због „Фарме“ хтео да пријавим „Брачном судији“. Не могу од ње, њеног гледања „Фарме“ и разних гласова фармера да заспим до седам ујутру.

Каквог сте сада здравственог стања?

- Здравље ми је никад боље! Препорођен сам, репариран и мислим да могу овим темпом наредних 55 година.

Да ли бисте волели да ћерке крену вашим стопама?

- Тешко питање! Нисам сигуран, али не мислим да ивер пада далеко од кладе.

Иза кулиса Пинковог фестивала

Шаку и Адилу криви новинари

Шако Полумента и Адил Максутовић криве новинаре за неуспех на првом Пинковом музичком фестивалу. И док је бивши Џејов зет рекао да се наставља медијски линч којем је, како тврди, изложен, Шако је рекао да су новинари „ретардираног ума“. Полумента је полудео због малог броја гласова, па је напустио фестивал током преноса који је ишао уживо.

„Тропико бенд“ добио бебу

Током прве полуфиналне вечери бубњар „Тропико бенда“ Александар Илић добио је бебу. Његова лепша половина се породила неколико минута пред њихов наступ.

Драгана изазвала хистерију фанова

Драгана Мирковић је изазвала општу хистерију међу гледаоцима у студију. Она по завршетку фестивала сат времена није могла да оде из Шимановаца јер су је блокирали бројни фанови желећи да се фотографишу с њом. Њен супруг Тони ју је стрпљиво чекао јер од гужве није могао да испаркира ауто.

Тома Пантерс вређао Пинк

Тома Пантерс псовао је телевизију Пинк зато што његова песма није прошла у финале.

- Уааа, Пинк! Уааа... Ово је нечувено. Уааа... Саша Поповић је закон! Живео Поповић! Јебо ти све ово.

Романа се љутила, па се извињавала

Романа Панић се жалила Милици Митровић преко Фејсбука што није прошла у финале, па јој се касније на афтер-партију извињавала.

- Што ме, Мици, не пусти у финале? Јесам ли ја баш толико лоша? - написала је певачица, на шта јој је Милица одговорила: „Беби, па не пуштам ја, него СМС“.

Романа се покајала због овог поступка па се појавила на прослави после фестивала и извинила власници Пинка.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси