Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Деманти Милановићевих адвоката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 04. 2014.

Извор: РТС

Деманти Милановићевих адвоката

Пуномоћници некадашњег директора РТС-а Драгољуба Милановића саопштили су да није тачна информација коју је објавио "Танјуг" - да се осећа одговорним за погибију 16 радника у НАТО бомбардовању.

 

Шеснаест радника РТС-а је настрадало пре 15 година, током НАТО бомбардовања зграде телевизије 23. априла 1999. године.

Адвокати Миодраг Вујовић и Вера Ђуровић Бојовић у писаној информацији достављеној Танјугу наводе да Милановић није рекао: "Тачно је да сам одговоран за смрт 16 радника РТС-а, али их нисам жртвовао, јер жртвовање подразумева да тај неко то свесно чини и да зна зашто. То је део који ми се подмеће".

Они су навели да је њихов клијент изјавио: "Ја да сам 'жртвовао своје раднике' пред Вама у судници не бих стајао, већ бих и сам себи пресудио или би ме бог казнио. Пресудом сам проглашен одговорним, али ја нисам свесно жртвовао своје раднике, и то је оно што ми се подмеће и што ме је у овом тексту погодило".

У прилогу су доставили записник са саслушања Милановића у Вишем суду у Београду са суђења по Милановићевој тужби против уредника и новинара Б92, за наношење душевног бола.

Коментари (1)

Остави коментар
суб

26.04.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 01:53

"Zašto"...

... (Sramno)...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси