Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бег од здравог разума
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 04. 2014.

Аутор: Марко Р. Петровић Извор: Блиц

Бег од здравог разума

После „масовних тренинга”, „хиљада трбушњака” и „бежања у здрав разум”, Кристијан Голубовић одлучио је и да из „мале баре са пуно крокодила” побегне у медијску жабокречину.

У томе му несебично помажу што телевизије са националном фреквенцијом, што Савет РРА који чека три дана да реагује на његово медијско експонирање.

Као да је Кристијанов „бег у здрав разум”, довео и до бега од здравог разума код одговорних за креирање програма ТВ станица, али и оних који би квалитет тог програма требало да контролишу.

Како другачије објаснити то што се Кристијану, који чека правоснажност пресуде за трговину дрогом, уступа медијски простор у најгледанијим терминима, који он користи за промоцију сопствених рукотворина, умотворина и приче о сакаћењу његовог полног органа.

Да ли су се одговорни у регулаторним телима, ако већ не читају законе и кодексе, запитали да ли њихова деца гледају и слушају Кристијана? Да ли су аутори емисија замислили своју децу са кајлом око врата, тетоважама и ожиљцима по телу како „осам граматика говоре и још толико наричу”.

Да јесу, вероватно би од позивања Кристијана одустали и пре него што би схватили да о томе озбиљно размишљају.

Тачно је, Кристијан још чека правоснажну пресуду. Али нико није навео да је већ три пута лежао у затвору. Тачно је и да је Кристијан медијски атрактиван, али је исто тако атрактивно и јавно смакнуће у Ирану, па га ипак ниједна овдашња ТВ станица вероватно не би приказала.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси